Malé ohlédnutí za počátkem roku 2015

01.02.2015 19:59

A je to tu! První měsíc roku 2015 máme za sebou. Byť mnozí z nás vstupovali do nového roku s nadějí všeho lepšího, zcela jasně se ukázalo, že dokončeným přestupem Země do vyšších vibrací naše cesta symbolicky začíná.

Lednový prostor pro vnitřní očistu a z něho vyplouvající vnitřní bloky a zranění měly tendence bořit naše jistoty ve velkém. Nutno podotknout, že tímto prvním ostřejším krokem to jen začíná.

Mnohá bolavá místa rádi přehlížíme, předstíráme především sami před sebou, že neexistují. Právě ona však na sebe v poslední době upozorňují se zvyšující se intenzitou.  Dohání nás a úspěšně atakují emocionálně i ve zcela hmotných a materiálních záležitostech. Jenže jen „staré“ dokáže uvolnit místo „novému“ a mnohdy nejsme schopni (vědomě i nevědomě) vidět vlastní bolístky, emocionální zranění nebo zkrátka jen chyby a slabosti. A tak odraz našich vnitřních „nesouladů“ je čím dál silnější, vtíravější a bolestivější.

A právě leden jakoby převzal se vší zodpovědností na sebe tíhu ukázat, jak se věci skutečně mají a kam nás vedou. Od čeho je třeba se oprostit, co dokončit, co znovu prožít a uzavřít přesně tak, abychom mohli pokračovat v „novém“. Čas očisty však lednem rozhodně nekončí. Celý rok 2015 se ponese v duchu rozpouštění starých bloků a pochopení správného fungování v novém světě. A nové bude pro mnohé také jejich směřování ve všech vrstvách života.  

Únor slibuje zmírnění tlaku, který se během ledna několikrát velmi vyhrotil. Rozhodně však neustane a stále nás bude směřovat ke změnám v životě, které jsou neodkladné. Dost často se zdá, že je to nekonečná práce. Sotva jednu bolístku objevíme, vyřešíme, už na nás někde vykukuje další. Ta cesta však rozhodně stojí za to. Každý z nás na ni stojí, pro každého je otevřená. Neexistuje tu bytost, která by jí projít nemusela (nebo alespoň jednou z jejích dalších cestiček).

Pokud tedy i Vy patříte mezi duše, které se v některé z životních sfér momentálně potácejí, rozhodně neztrácejte naději a víru. Procházíte jedním z nejsilnějších období ve svém vývoji. A rozhodně v tom nejste sami! Vnímejme tedy naše těžkosti jako budíček při probuzení, nepropadejme beznaději a zkusme pochopit význam znamení, která k nám tak silně promlouvají, jako výzvu a ukazatel, kudy jít dál.     

 

Kontaktujte nás

Vyhledávání

Kontakt

Lída Kocourková Praha 4
Nová Paka (po dohodě)
Tel.:731082544

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: