Terapie tělovými svícemi

05.08.2016 04:35

 

 
Účinek tělových svící mě naprosto uchvátil. Společně se správným působení v oblasti energetických systémů vytváří výborné doplnění řešení různých akutních i chronických stavů. Svíce působí celistvě na všechny tři roviny úrovně- fyzickou, psychickou i energetickou. 
 

Trocha teorie

Využívání tělových svící je známé již ze starověku. Zapálenou kůru (stočenou do ruličky) a byliny používali pro léčebné účinky a očistu těla již staří Keltové, Slované a také indiánští šamani.

V současné době se svíce vyrábí z bavlněného nebo lněného plátno (při hoření se neuvolňují jedovaté látky) napuštěné pravým včelím voskem s příměsí kurkumy (pro její léčebné účinky) a jiných bylin. Použití včelího vosku kromě prospěšného vedlejšího efektu také výrazně prodlužuje dobu hoření, a tak prohlubuje efekt účinku.

Účinek tělových svící spočívá především v uvolňování tepla, komínovém efektu a podtlaku, který tak v místě přiložení a jeho okolí vzniká. Očistný proces tak působí skrze podkoží, ze kterého vytahuje potíže a rozpouští bloky, a zároveň také v okolí plamene, který toxiny spaluje a odpoutává nás od starých myšlenek a programů.

Svíce svým efektem dokážou uvolnit a vytáhnout toxiny, bakterie a viry, záněty (lze je diagnostikovat v usazeninách na konci svíce po ukončení ošetření). Pomáhají od bolesti, mají silný relaxační a detoxikační účinek. Působí taktéž na psychické úrovni. Rozpouští stres a napětí, efektivně pomáhají při úzkostných stavech. V rámci energetického působení harmonizují a mají schopnost rozpouštět bloky, které brání proudění energie v těle a mají zásadní vliv na naši psychickou pohodu.

Tělové svíce lze používat jako součást prevence.

 

Příznivě působí při:

 

akutních potížích

(bolesti různého původu, nemoci virového i bakteriálního původu, záněty, poúrazové stavy atd.)

 

psychických potížích

(úzkosti, deprese, obavy atd.)

 

relaxaci, harmonizaci

(uvolňuje napětí a stres, působí komplexně na úrovní fyzické, psychické i duchovní)

 

energetické harmonizaci

(odstranění vnitřních bloků, harmonizace čaker, čistění energetických toků v těle)

 

detoxikaci

(při celkové očistě organismu, hubnutí, atd.)

 

Při pravidelné aplikaci působí na celkové posílení organismu a psychiky

 

K ošetření používám své ručně vyráběné svíce ze včelího vosku, balvněného plátna a bylinek. Aplikace trvá cca 30 min, probíhá v příjemném prostředí, možno doplnit energetickým ošetřením, aromaterapií nebo terapií pomocí minerálů. Účinnost svící běhěm sezení zvyšuji energetickým působením (po vzájemné dohodě).Při jedné aplikaci používám maximálně dvě svíce. V případě specifických přání/případů je možné se dohodnout individuálně.

Počet aplikací záleží na hloubce problému a sezení doporučuji opakovat. Na první schůzce Vás s tělovými svícemi seznámím, podíváme se hlouběji na příčinu Vašich potíží a stanovíme možný postup aplikací dle Vašich potřeb. 

Před a po aplikaci je nutné dodržovat pitný režim, aby docházelo k bezproblémovému odchodu toxínů!!! 

Objednání možné na emailu nebo telefonu vedeném v kontaktech

 
 
 
Sezení (30 min.) / 250 Kč 
 
Při pravidelných návštěvách každé páté sezení zdarma. 
Možnost dárkových poukazů.

 

Vyhledávání

Kontakt

Lída Kocourková Praha 4
Nová Paka (po dohodě)
Tel.:731082544